LAKRIDSGLASS


Antal: cirka 1L glass

DU BEHÖVER
  • 4 pastöriserade äggulor
  • 125 g socker
  • ½ l grädde
  • 3 tsk Johan Bülow Raw Liquorice Powder
  • 1 tsk riven ekologiskt citronskal
  • Evt 2 msk Johan Bülow Salty Liquorice Syrup eller Johan Bülow Sweet Liquorice Syrup
GÖR SÅ HÄR
  • Piska äggulorna och sockret till en luftig smet
  • Tillsätt därefter lakritspulvret och citronskalet
  • Grädden piskas och blandas med äggulorna och sockret
  • Häll glassen i en frysbox eller använd en glassmaskin
  • Om glassen läggs i frysen ska den röras 3-4 gånger under den första timmen
  • Till sista omröring kan där tillsättas Johan Bülow Salty/Sweet Liquorice Syrup för en fin effekt och ännu bättre smak
  • Infrysningen tar cirka 4 timmar beroende på frys

 

Lägger i korgen
{{currentItem.AddedQuantity}} Produkt tillagd i varukorg
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Totalbelopp i korg {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå till varukorg Köp mer
Produkt borttagen från varukorg