LAKRIDS BY BÜLOW X NESPRESSO

 
 

Här i kärlekens tid bjuder vi in dig att njuta av den fylliga smaken av Nespresso-kaffe i perfekt kombination med vår danska gourmetlakrits. Det är en himmelsk kombination!

Vi har slagit oss ihop med våra goda vänner på Nespresso för att ge våra kära kunder möjlighet att vinna något speciellt till alla hjärtans dag.

Nespresso är pionjären och referensen för portionskaffe av högsta kvalitet, vilket verkligen än en perfekt sensorisk matchning med vår ikoniska chokladöverdragna lakrits.

UNNA DIG SJÄLV EN NY NESPRESSO VERTUO-MASKIN

NESPRESSO erbjuder exklusivt våra uppskattade kunder en rabatt på 500 SEK på alla Vertuo-maskiner.

Vertuo är den innovativa kaffemaskinen som med ett knapptryck kan brygga flera olika koppstorlekar - alltifrån en enkel espresso till en kanna kaffe. Vertuo finns även i flera olika modeller - med integrerat mjölksystem eller utan och olika storlekar. Så du kan hitta något som passar dig.

Så här tar du del av din exklusiva kaffemaskinsrabatt för Nespresso Vertuo:

🖤 Lägg till din valda Nespresso Vertuo kaffemaskin i varukorgen

🖤Använd kampanjkoden i kassan LAKRIDSNESPRESSO

🖤 500 kr rabatt kommer läggas till automatiskt på din beställning

Kampanjen pågår till och med den 10 mars och gäller endast i Skandinavien.

Har du en Nespresso-kaffemaskin?

Just nu får du vår gourmetlakrits på köpet när du köper kaffe från Nespresso.

SPÄNNANDE SMAKKOMBINATIONER

D - SALT & CARAMEL + Costa Rica

Nespressos Master Origin Costa Rica är full av rostade och söta maltiga toner, som harmoniserar väldigt bra med vår D - SALT & CARAMEL!

CARAMEL DATE x Melozio

Nesproessos Melozio kryllar av söta toner av honungskaka som omedelbart gifter sig med dulcechokladen och den djupa sötman från Deglet Nour-dadlarna i SLOW CRAFTED - CARAMEL DATE.

E - SALMIAK x Fortado

Nespressos populära Fortado, med sin styrka och intensiva toner av kako och ekträ, blir en förvånansvärt bra kombination med den salta lakritsen i vår lika potenta E - SALMIAK.