LAKRIDSGLASS

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 4 pastöriserade äggulor
  • 125 g socker
  • ½ l grädde
  • 3 tsk Johan Bülow Raw Liquorice Powder
  • 1 tsk riven ekologiskt citronskal
  • Evt 2 msk Johan Bülow Salty Liquorice Syrup eller Johan Bülow Sweet Liquorice Syrup

Beräknad tid

    Instruktioner

    (Antal: cirka 1L glass)

    Piska äggulorna och sockret till en luftig smet. Tillsätt därefter lakritspulvret och citronskalet. Grädden piskas och blandas med äggulorna och sockret. Häll glassen i en frysbox eller använd en glassmaskin. Om glassen läggs i frysen ska den röras 3-4 gånger under den första timmen. Till sista omröring kan där tillsättas Johan Bülow Salty/Sweet Liquorice Syrup för en fin effekt och ännu bättre smak. Infrysningen tar cirka 4 timmar beroende på frys.