FACTORY EXPERIENCE

BESÖK VÅR LAKRITSFABRIK

När du besöker vår lakritsfabrik kommer alla dina sinnen att aktiveras från det ögonblick du stiger in genom dörren. Följ med på resan om lakrits, den spännande entreprenörsberättelsen bakom LAKRIDS BY BÜLOW och vårt nästintill omöjliga uppdrag om att få hela världen att älska lakrits.

Du får uppleva en guidad rundvisning i vår lakritsfabrik och kommer bland annat att smaka på den varma och nygjorda gourmetlakritsen. Du kommer också att smaka på unika varianter och se vårt Creative Lab, där vi ständigt utvecklar och testar nya spännande smaker.

I priset ingår:

En LAKRIDS BY BÜLOW SELECTION BOX. Dela din kärlek på det mest smakfulla sättet. SELECTION BOX gör det enkelt för dig och dina gäster att smaka på lakrits A, B, C, D, E,F, CRISPY CARAMEL, och CLASSIC. Samtidigt är det också den perfekta gåvan när du vill uttrycka din kärlek och skämma bort dina nära och kära.

Det är endast möjligt att betala med kort.

Information:

Rundvisningen är på danska eller engelska och kommer att bestå grupper med max 20 personer.

Åldersgräns: 7 år

Då delar av vår FACTORY EXPERIENCE sker i en aktiv produktion är upplevelsen inte lämplig för barn under 7 år. Detta gäller även för spädbarn.

Vi ser fram emot att välkomna dig till FACTORY EXPERIENCE.

Var:

LAKRIDS BY BÜLOW
Sydholmen 5
2650 Hvidovre
Danmark
Phone +45 32 17 68 22

Gratis parkering finns tillgänglig.

Vänligen kontakta oss i förväg om du har särskilda behov.

VANLIGA FRÅGOR

Har du frågor? Vi har svaren.

BEHÖVER JAG SKRIVA UT MIN BEKRÄFTELSE PÅ BILJETTERNA?

Du måste visa din bekräftelse på biljetterna innan rundturen startar. Din biljett är din orderbekräftelse. Du kan antingen skriva ut den eller visa den på din telefon.

HUR TAR JAG MIG TILL LAKRITSFABRIKEN MED KOLLEKTIVTRAFIK?

Kolla Google Maps eller den danska appen Rejseplanen.

KAN JAG PARKERA VID LAKRITSFABRIKEN?

Alla gäster kan parkera gratis vid lakritsfabriken. LAKRIDS BY BÜLOW, Sydholmen 5, 2650 Hvidovre, Danmark

FINNS DET NÅGON PRAKTISK INFORMATION SOM JAG BÖR KÄNNA TILL INNAN EVENEMANGET BÖRJAR?

Gäster som ankommer för vår FACTORY EXPERIENCE välkomnas tidigast 15 minuter före evenemangets start. När man går in i vår lakritsproduktion, måste alla gäster som är en del av vår FACTORY EXPERIENCE bära: Produktionsrock, Hårnät skoskydd. Innan man går in i vår lakritsproduktion kommer man också att uppmanas att ta av alla smycken: Örhängen, halsband, armbarnd, klockor och ringar. Om du har ringar på dig som du inte kan ta av, kommer vi att förse dig med handskar. Handskar kommer också att tillhandahållas till dem som har lösnaglar eller nagellack. Om du har synliga piercingar som du inte kan tas av, kommer du att förses med ett plåster.