Fri EU frakt på beställningar över 500 kr

BESTÄLLNING

Vårt klassiska sortiment, som omfattar sorter som A - ORIGINALEN, 2 - SALTY och B - PASSION FRUIT, fylls ständigt på. Detta gäller även vår kollektion SLOW CRAFTED, utom ANNIVERSARY, som är en begränsad upplaga. Våra begränsade upplagor kommer inte att återkomma i lager, men kan komma att återkomma i framtiden.

Om du vill avbryta din beställning kan du ringa vår kundtjänst på +4532176822.

Beställningar skickas vanligtvis från vårt lager samma dag. När beställningen väl har skickats kan vi tyvärr inte avbryta den.

Beroende på vilket land du läser webbsidan från, kommer priser av visas i olika valutor. För att ändra på valutan klicka på lastbilsikonen i det övre högre hörnet på din skärm för att välja ett annat språk eller fraktland. Om du ändrar fraktland, kommer produktpriserna anpassas till den lokala valutan och kan påverkas av lokala livsmedelsbestämmelser. 

Om det finns produkter i din korg som inte kan skickas till ditt önskade leveransland, kan landet inte väljas. Töm din korg först.

LEVERANS

Ditt paket bör anlända inom det antal dagar som anges nedan. Det kan dock inträffa förseningar hos våra kurirer. Kontrollera din e-post för att hitta din leveransbekräftelse med spårningslänk. Tänk på att uppdateringar av spårningsinformation kan ta upp till 24-48 timmar.

Eftersom vi sänder från Danmark ber vi dig om at vara uppmärksam på att vissa spårningslänkar först uppdateras när paketet når destinationslandet. Därför är det viktigt att ha tålamod med uppdateringar, särskilt under helgerna.Om du har valt alternativet STANDARDFRAKT är leveransen av ditt paket efter att det har skickats från oss följande:

Danmark: Upp till 4 arbetsdagar Norge: Upp till 9 arbetsdagar Sverige: Upp till 7 arbetsdagar Tyskland: Upp till 6 arbetsdagar Finland: Upp till 10 arbetsdagar Storbritannien: Upp till 7 arbetsdagar Europeiska fastlandet: Upp till 12 arbetsdagar USA: 2-4 arbetsdagar Övriga världen: upp till 14 arbetsdagar

Om du har valt alternativet EXPRESS FRAKT är leveranstiden för ditt paket efter att det har skickats från oss följande:

Europa: 1-3 arbetsdagar USA: 2-4 arbetsdagar Resten av världen: 2-4 arbetsdagar

Leveransen är upp till 7 arbetsdagar, beroende på destination eller säsong. Var tålmodig och följ uppdateringarna i din spårningslänk för mer information. Din spårningslänk kommer att skickas via e-post när ditt paket skickats. Observera att ändringar kan ta upp till 24-48 timmar att uppdatera. OM DU INTE HAR FÅTT DIN LEVERANS EFTER 7 ARBETSDAGAR FÖLJ DESSA STEG: Kontrollera din beställningsbekräftelse och att du har angett rätt adress. Kontakta oss om din adress är felaktig. Vår Consumer Service Team hjälper dig att kontakta vår leverantör. Om paketet har kommit bort eller om paketet är skadat vid leverans vänligen meddela oss så hjälper vi dig.

Fraktpriser varierar beroende på destination och fraktlösning.

  • Danmark - från 65,00 SEK

  • Norge - från 50,00 SEK

  • Sverige - från 40,00 SEK

  • Tyskland - från 65,00 SEK

  • England - från 79,00 SEK

  • Finland - från 65,00 SEK

  • Frankrike - från 79,00 SEK

  • Nederländerna - från 55,00 SEK

  • Europa - från 79,00 SEK

  • USA - från 69,00 SEK

Är du alltid ute i sista minuten? Inga problem. Om du beställer före kl 12.00 lämnar din order vanligtvis vårt lager samma dag. Dock kan förseningar emellertid uppstå.

Beställningar som görs på fredagar efter kl 12.00 eller under helgen kommer att packas på helgerna, men skickas vanligtvis först nästa vardag.

För att se vilka länder vi levererar till, klicka på lastbilsikonen högst upp på hemsidan. Här kan du byta till ditt leveransland. Vi skulle gärna vilja kunna leverera lakrits till alla länder i världen. Tyvärr är detta inte möjligt för tillfället. Den vanligaste orsaken är tullrestriktioner och/eller temperaturproblem. Våra produkter är mycket känsliga för värme och det har visat sig att vissa delar av världen är för svåra att skicka till. Tack för din förståelse och håll utkik efter expressleveransalternativ i framtiden. Vi täcker inte lokala tull- och momsavgifter som kan uppstå i länder utanför EU.

Ja. Du får en leveransbekräftelse med en spårningslänk inom 24 timmar efter att vi har mottagit din beställning.