LAKRITSKAKOR MED MÖRK CHOKLAD

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 150 g rumstempererat smör
  • 250 g socker
  • 75 g brunt farin
  • 2 ägg
  • 1 tsk salt
  • 300 g vetemjöl
  • 5-6 tsk Johan Bülow Raw Liquorice Powder
  • 75 g grovhackade mandlar
  • 120 g grovhackat mörk choklad

Beräknad tid

    Instruktioner

    Antal: 20 kakor

    Blanda smör med socker och farin. Tillsätt ett ägg åt gången och blanda ordentligt emellanåt. Tillsätt resten av ingredienserna och fortsätt blanda väl. Sätt ugnen på 200 grader.

    Använd en sked till att forma små kakor som du lägger på bakplåtspapper. Baka kakorna i cirka 8-9 minuter. Ta ut kakorna innan de blir för mörka (annars kommer lakritssmaken inte fram lika bra) och låt de svalna.