Fri EU frakt på beställningar över 500 kr
Artikel intervju

5 saker att uppleva i vår lakritsfabrik

Lakrids by Bülow, 10.04.2024
5 saker att uppleva i vår lakritsfabrik

Visste du att du kan besöka vår lakritsfabrik strax utanför Köpenhamn? När du besöker fabriken tar våra mycket kunniga guider dig med på en unik fabriksrundtur. Där alla dina sinnen aktiveras från det ögonblick du kliver in genom dörren. Få en försmak av vad du kommer att få uppleva nedan!

1. SMAKA PA DEN VARMA OCH NYGJORDA GOURMETLAKRITSEN. 

Under rundturen får du chansen att prova vår lakrits direkt ur lakritsmaskinen. Den färska och fortfarande mycket varma lakritsen är en smak som vi garanterar att du kommer att längta efter mer av.

2. LÄR DIG HUR VÅR LAKRITS TILLVERKAS. 

Våra guider går igenom hela fabriken och förklarar alla tänkbara detaljer och fakta när man tillverkar lakrits. Det är en process med manga steg som börjar med en lakritsmaskin. Har du någonsin sett en sådan? 

3. SE HUR VI TILLVERKAR OLIKA SMAKER AV CHOKLADÖVERDRAGEN LAKRITS. 

Många av LAKRIDS BY BÜLOW-Iakritsen är chokladöverdragen och alit gors inne i fabriken. Produktionspersonalen tar med dig till våra överdragspannor och visar hur chokladen hälls på lakritsen och hur den rundade formen uppnås.

4. UPPLEV vÅR EKOLOGISKA AVDELNING, DÄR LAKRITSKOCKAR TILLVERKAR LAKRITSMASSAN FOR HAND.

Vår SLOW CRAFTED-Iakrits tar 4 timmar att producera och är en lång hantverksmässig process som slutar med en mycket unik lakritssmak och konsistens. Det är en smak som tog oss 15 år att fullända, och naturligtvis får du också njuta av den på din rundtur. 5. LÄR DIG VAD VI GÖR I vÅRT CREATIVE LAB. Mot slutet av rundturen kanske du får chansen att träffa kvinnan bakom allt som utvecklar våra nya och spännande smaker, Här har du också möjlighet att skriva dina åsikter och idéer om nya smaker som du tycker att vi borde utforska.