Ingredienser
| 100 g vetemjöl |
| 100 g mjukt smör |
| 50 g havregryn |
| 50 g mandlar |
| 1 tsk vaniljsocker |
| 1 msk RAW LIQUORICE POWDER |
| 1 tsk salt |
| 175 g hallon |
| 175 g svarta vinbär |
| 175 g blåbär |
| 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP |
Instruktioner
Tillvägagångssätt för crumble:
| 100 g vetemjöl |
| 100 g mjukt smör |
| 50 g havregryn |
| 50 g mandlar |
| 1 tsk vaniljsocker |
| 1 msk RAW LIQUORICE POWDER |
| 1 tsk salt |
Skär mandlarna i halvor. Blanda sedan alla ingredienser i en skål och knåda ihop dem.
Tillvägagångssätt för pajen:
| 175 g hallon |
| 175 g svarta vinbär |
| 175 g blåbär |
| 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP |
Blanda alla bär och SWEET LIQUORICE SYRUP i en pajform. Toppa med klickar av den knådade crumble-degen. Gräddas i 30–40 minuter i 175 °C.