Ingredienser
100 g vetemjöl |
100 g mjukt smör |
50 g havregryn |
50 g mandlar |
1 tsk vaniljsocker |
1 msk RAW LIQUORICE POWDER |
1 tsk salt |
175 g hallon |
175 g svarta vinbär |
175 g blåbär |
100 g SWEET LIQUORICE SYRUP |
Instruktioner
Tillvägagångssätt för crumble:
100 g vetemjöl |
100 g mjukt smör |
50 g havregryn |
50 g mandlar |
1 tsk vaniljsocker |
1 msk RAW LIQUORICE POWDER |
1 tsk salt |
Skär mandlarna i halvor. Blanda sedan alla ingredienser i en skål och knåda ihop dem.
Tillvägagångssätt för pajen:
175 g hallon |
175 g svarta vinbär |
175 g blåbär |
100 g SWEET LIQUORICE SYRUP |
Blanda alla bär och SWEET LIQUORICE SYRUP i en pajform. Toppa med klickar av den knådade crumble-degen. Gräddas i 30–40 minuter i 175 °C.