Ingredienser
| 100 g vetemjöl | 
| 100 g mjukt smör | 
| 50 g havregryn | 
| 50 g mandlar | 
| 1 tsk vaniljsocker | 
| 1 msk RAW LIQUORICE POWDER | 
| 1 tsk salt | 
| 175 g hallon | 
| 175 g svarta vinbär | 
| 175 g blåbär | 
| 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP | 
Instruktioner
Tillvägagångssätt för crumble:
	
	
| 100 g vetemjöl | 
| 100 g mjukt smör | 
| 50 g havregryn | 
| 50 g mandlar | 
| 1 tsk vaniljsocker | 
| 1 msk RAW LIQUORICE POWDER | 
| 1 tsk salt | 
Skär mandlarna i halvor. Blanda sedan alla ingredienser i en skål och knåda ihop dem.
Tillvägagångssätt för pajen:
| 175 g hallon | 
| 175 g svarta vinbär | 
| 175 g blåbär | 
| 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP | 
Blanda alla bär och SWEET LIQUORICE SYRUP i en pajform. Toppa med klickar av den knådade crumble-degen. Gräddas i 30–40 minuter i 175 °C.
 
         
     
     
    