Fri EU frakt på beställningar över 500 kr
Recept

Berry crumble med lakrits

Lakrids By Bülow, 10.04.2024
Berry crumble med lakrits

Ingredienser

100 g vetemjöl
100 g mjukt smör
50 g havregryn
50 g mandlar
1 tsk vaniljsocker
1 msk RAW LIQUORICE POWDER
1 tsk salt
175 g hallon
175 g svarta vinbär
175 g blåbär
100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

Instruktioner 

Tillvägagångssätt för crumble:


100 g vetemjöl
100 g mjukt smör
50 g havregryn
50 g mandlar
1 tsk vaniljsocker
1 msk RAW LIQUORICE POWDER
1 tsk salt

Skär mandlarna i halvor. Blanda sedan alla ingredienser i en skål och knåda ihop dem.


Tillvägagångssätt för pajen:

175 g hallon
175 g svarta vinbär
175 g blåbär
100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

Blanda alla bär och SWEET LIQUORICE SYRUP i en pajform. Toppa med klickar av den knådade crumble-degen. Gräddas i 30–40 minuter i 175 °C.