BERRY CRUMBLE MED LAKRITS

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 100 g vetemjöl
  • 100 g mjukt smör
  • 50 g havregryn
  • 50 g mandlar
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk RAW LIQUORICE POWDER
  • 1 tsk salt
  • 175 g hallon
  • 175 g svarta vinbär
  • 175 g blåbär
  • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

Beräknad tid

    Instruktioner

    Tillvägagångssätt för crumble:

    • 100 g vetemjöl • 100 g mjukt smör • 50 g havregryn • 50 g mandlar • 1 tsk vaniljsocker • 1 msk RAW LIQUORICE POWDER • 1 tsk salt

    Skär mandlarna i halvor. Blanda sedan alla ingredienser i en skål och knåda ihop dem.

    Tillvägagångssätt för pajen:

    • 175 g hallon • 175 g svarta vinbär • 175 g blåbär • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

    Blanda alla bär och SWEET LIQUORICE SYRUP i en pajform. Toppa med klickar av den knådade crumble-degen. Gräddas i 30–40 minuter i 175 °C.