Gör så här: Värm ugnen till 175 °C. Vispa smör och socker tills det vitnar. Häll sedan i äggen och vispa ihop. Häll i yoghurten och vispa igen. I en annan skål blandar du bakpulver, mjöl och FINE LIQUORICE POWDER. Blanda innehållet i de två skålarna genom att sikta de torra ingredienserna genom en sil. Rör ihop de två blandningarna och häll i färska björnbär. Fyll muffinsformarna med smeten till ca 2/3-delar. Gör en fördjupning i mitten av muffinsformarna och häll i lite SWEET LIQUORICE SYRUP. Fyll upp den resterande 1/3-delen av muffinsformen med smeten. Grädda i 175 °C i 15–20 minuter tills de får en ljusbrun färg. Låt de svalna lite och servera! Kan eventuellt garneras med lite florsocker pudrat över eller med en lakritssmörkräm.
Recept på lakritssmörkräm: 150 g smör vispas ihop med 125 g florsocker och 15 g FINE LIQUOICE POWDER.
