Fri EU frakt på beställningar över 500 kr

Vår nya burk är tillverkad av 100% hållbar, återvunnen plast (R-PET). Resterna från metallförseglingen som håller laktrisen färsk tas bort från burken vid återvinning. Locket är för närvarande tillverkat av nyplast, men vi jobbar hårt för att hitta en mer hållbar lösning för denna del av förpackningen. SLOW CRAFTED Burken är utformad för återanvändning och består till 56% av återvunnet glas. Etiketten är tillverkad av FSC-certifierat papper. När du har njutit av lakritsen kan du enkelt ta bort etiketterna med varmt vatten och rengöra glasburken i diskmaskinen innan du återanvänder den till precis vad som helst. Burkens lock sluter tätt så exempelvis kan använda den till din dagliga juice, smoothie eller iskaffe på språng. Glasburkarna har till och med funktionella måttenheter ingraverade, så att du vet precis hur du ska blanda ihop dina drycker.

De tomma burkarna och kartongförpackningarna ska kasseras på ett ansvarsfullt sätt och kartongen ska separeras från plasten.

SLOW CRAFTED Om du har en tom SLOW CRAFTED lakritsburk till hands uppmuntrar vi dig att återanvända den därhemma. Burken är designad för återanvändning och kan användas till allt möjligt! Börja med att dra av etiketten genom att spola burken med varmt vatten och tillsätt lite diskmedel om det behövs. När etiketten är borta kan du diska burken i diskmaskin.