1. Hjälp
  2. Teknisk

Hur ändrar jag valutan?

Beroende på vilket land du läser webbsidan från, kommer priser av visas i olika valutor. För att ändra på valutan klicka på lastbilsikonen i det övre högre hörnet på din skärm för att välja ett annat språk eller fraktland. Om du ändrar fraktland, kommer produktpriserna anpassas till den lokala valutan och kan påverkas av lokala livsmedelsbestämmelser.

Om det finns produkter i din korg som inte kan skickas till ditt önskade leveransland, kan landet inte väljas. Töm din korg först.

Andra relevanta artiklar

Kan jag skicka lakrits till... ?