LAKRIDS LOVERS LAB

EN SAMLING AV LAKRIDS ÄLSKARE

OUR LATEST LAKRIDS LOVERS LAB PRODUCT

POWER SHAKE

Denna LAKRIDS LOVERS-edition är en specialutgåva som kombinerar favoriten Power Shake från JOE & THE JUICE med dansk gourmetlakrits. Njut av den söta smaken av vanilj, bananer och färska jordgubbar kombinerat med sötlakrits, omsluten av ljuvlig, vit choklad och ett krispigt sockerskal.

filters

Sortera efter:

Produkter

PrimaryImage

MATCHA & BCD

1180g

620,00 kr

PrimaryImage

MATCHA & D - SALT & CARAMEL

845g

440,00 kr

#PrimaryImage##3167#

MATCHA VANILLA LATTE

Vanlig - 295g

180,00 kr

CONNECT WITH MORE THAN 10.000 OTHER LAKRIDS LOVERS

INNOVATE

Känner du till en vinnande kombination av lakrits och en annan smak och vill du att vi ska testa den? Lakrids Lovers Lab är din chans att få din röst att höras!

CO-CREATE

Flera gånger om året lanserar vi Lakrids Lovers Lab produkter i syfte att samla in feedback om produkter som en dag kan ta plats i vårt standardsortiment.

CONNECT

Ta kontakt med oss ​​och andra lakridsälskare över hela världen. Som medlem har du också möjlighet att bli inbjuden till fabriken och delta i andra roliga upplevelser med oss.

ABOUT THE LAKRIDS LOVERS LAB

The purpose of this group is to get even closer to our community and invite all you liquorice lovers out there to take part in shaping the future of Lakrids by Bülow.

We hope you will post all the input and questions you may have to our product - everything from design to taste and sustainability profile - so we can continue to improve and together succeed with our mission - to make the world love liquorice!

Furthermore, we will ask for your opinions on everything from taste and design to which stories you would like to hear.

You will also have the opportunity to get invited to the factory and participate in focus groups, surveys, events etc. and we promise small perks along the way.

LLL PRODUCTS PROCESS

Several times a year we launch Lakrids Lovers Lab products and we hope you want to help us with determining the fate of each product. Each product is available for a limited time and by gathering your feedback, you help us decide what each product’s future will hold.

SKANNA & DELA DIN ÅSIKT

Vi vill gärna ha feedback från dig! Därför har vi satt en QR-kod på produktetiketten som leder dig till en undersökning där du kan dela din mening med oss.

VÅRA SPECIELLA

LAKRIDS LOVERS LAB PRODUKTER

DARK & SEA SALT

Tillbaka i 2018 lanserade vi vår första labprodukt! Då kallades den VARIANT DCMA_1 och nu kallar vi den DARK & SEA SALT. Sedan den debuterade som labbprodukt har den också funnits i två vinterkollektioner och nu som en permanent utgåva under namnet F - DARK & SEA SALT.

CHOCOLATEY

I 2018 lanserade vi vår första veganska chokladbelagda lakritsprodukt. Den söta lakritskärnan täcktes i choklad tillverkad av kokosmjölk och toppades med fint lakritspulver. Det tog oss lång tid att göra en plantbaserad produkt som inte kompromissade med vår kvalitetsstandard och när vi äntligen lyckades bad vi er om att ge oss feedback.

SLOW CRAFTED STICKS

STICKS är nu en del av vårt standardsortiment, men de började som Lakrids Lovers Lab produkter! Baserat på er fantastiska feedback behövde vi inte göra några förändringar i smaken, men vi blev inspirerade av att byta plastförpackning. Vi minskade mängden förpackning och bytte till växtbaserat material som kallas biofolie och introducerade STICKS till vår permanenta produktportfölj.

STAUNING STICKS

STICKS är nu en del av vårt standardsortiment, men de började som Lakrids Lovers Lab produkter! Baserat på er fantastiska feedback behövde vi inte göra några förändringar i smaken, men vi blev inspirerade av att byta plastförpackning. Vi minskade mängden förpackning och bytte till växtbaserat material som kallas biofolie och introducerade STICKS till vår permanenta produktportfölj.

TWISTED BANANA

Många älskade den underbara kombination av banan, salt lakrits, krämig vit choklad och rått lakritspulver. Vi tog den populära, söta bananen och gav den en unik, dansk konfektyr twist.

D DUEL

Vi älskar att skapa nya produktsmaker, men vi älskar också att förbättra vårt nuvarande sortiment oavsett hur populär en produkt är. D - SALT & CARAMEL DUEL innehöll två versioner av vår populära chokladbelagda lakrits D - SALT & CARAMEL.

SALT & SUGAR

Vår älskade Halloween 2016 utgåva gjorde ett comeback för de verkliga lakritsälskarna som längtat efter SALT & SUGARS återkomst. Kombinationen av salt och socker skapade en unik smakupplevelse som återigen blev en hit.

CARAMEL DATE

Det är dags att utforska naturens läckerheter och njuta av en överraskande utsökt kombination. Ekologisk SLOW CRAFTED lakrits som skapar en karamellig inre kärna tillsammans med ekologiska Deglet Nour-dadlar som säkerställer en läckert krämig och lyxig upplevelse. Krispiga Maldon-havssaltflingor skapar kontrast och balanserar upp sötman.

DARK TRUFFLE

Dubbel choklad är dubbel njutning. En ekologisk SLOW CRAFTED-lakrits i mitten, inbäddad i silkeslen mjölkchoklad och slutligen ett tunt lager fruktig mörk choklad på utsidan. Som en sista touch pudras produkterna med ett rikt och intensivt kakaopulver för att framhäva djupa och lustfyllda chokladtoner.

VANILLA MANGO

En exotisk balans mellan sött och fruktigt som ger dig en sann känsla av att resa runt i världen. Här har du en smakfull kolaaktig kärna av ekologisk SLOW CRAFTED-lakrits, inbäddad i krämig vit choklad, fräscha och fruktiga toner av utsökt alpohonsomango och en underbar sötma från bourbonvanilj.

LEMON CUSTARD

Upptäck smaken av fräsch och fruktig citron i ljuvlig kombination med kärnan av saltlakrits, alltsammans omfamnat av läcker vit choklad, grädde och vanilj. Det här receptet är vår sensoriska tolkning av ett förslag från en kund.

MILK & HONEY

Skäm bort dig själv med MILK & HONEY, som introducerar naturens guld i en unik SLOW CRAFTED lakritskärna. Vi har alltid fascinerats av bin och den söta magi de producerar, så därför har vi experimenterat med ett särskilt SLOW CRAFTED-recept med ekologisk honung från en lokal dansk producent. Du får en len och kolaliknande smakupplevelse, som i kombination med den mjuka mjölkchokladen och havsflingsaltet gör att du känner dig förenad med naturen och dess surrande bin.