Det här receptet är en riktig smakexplosion där sötman från amarena-körsbären skapar en fantastisk balans med kaffets fräschör – så om du vill ha en riktigt speciell kaffeupplevelse är detta något för dig!
Ingredienser:
- 1 x Vertuo Colombia bryggd som dubbel espresso med dubbelklicksfunktionen (80 ml) eller 2 x Original Colombia bryggda som espresso (2 x 40 ml)
- 150 ml komjölk med 1,5 % fett eller barista havredryck
- ½ tsk lakridspulver
- 2–3 amarena-körsbär på en cocktailpinne
- 2 tsk amarena-körsbärssås (såsen som körsbären ligger i)
Material:
Nespresso Aeroccino 3 eller 4
Nespresso Vertuo Gran Lungo-kopp (265 ml kapacitet)
En cocktailpinne
Tillagning:
1. Tillsätt mjölken eller havredrycken samt häll i körsbärssåsen och lakridspulvret i din Aeroccino 3 och 4 och skumma.
2. När det är klart, häll i koppen och brygg kaffet ovanpå. Om du använder Vertuo, se till att använda dubbelklicksfunktionen genom att trycka två gånger snabbt på knappen för att få 80 ml kaffe.
3. Trä 2–3 amarena-körsbär på en cocktailpinne och låt den vila på kanten av koppen.
4. Servera och njut!
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: FÅ 40 % RABATT PÅ EN VERTUO POP KAFFEMASKIN OCH FÅ EN GÅVA FRÅN LAKRIDS BY BÜLOW.*

Exklusivt för LAKRIDS BY BÜLOW-kunder, när du signar upp som ny Nespresso-medlem.
ANVÄND KAMPANJKODEN:
LBBPOP


