Are yo
INGREDIENSER:
- 1 x Vertuo Diavolitto (40 ml) eller 1 x Original Napoli (40 ml)
- 2 nypor kanelpulver
- 2 nypor ingefärapulver
- 1⁄4 tsk. lakritspulver
- 150 ml mjölk eller havredryck
- 1 tsk. honung
- 1 kanelstång Vispad grädde
ALLERGENER:
Mjölk (laktos)
Havre (gluten)
MATERIAL:
1 x Vertuo Gran Lungo-kopp (265 ml)
1 x Nespresso Barista Recipe Maker eller Nespresso Aeroccino
GÖR SÅHÄR:
1. Börja med att vispa din grädde separat
2. Tillsätt sedan kanelpulver, ingefärapulver, lakritspulver, honung och mjölk eller havredryck i din Nespresso Barista Recipe Maker. Använd programmet: Flat White.
3. Brygg din espresso i din kopp.
4. När mjölken är färdigskummad, häll den ovanpå ditt kaffe.
5. Toppa ditt recept med en ordentlig mängd vispad grädde.
6. Garnera med en kanelstång. Tips: använd den för att röra runt – det ger receptet extra kanelkaraktär.
7. Servera och njut!
KÖP 200 KAFFEKAPSLAR OCH FÅ EN VERTUO POP KAFFEMASKIN *
TESTA DITT KAFFE TILLSAMMANS MED: D - SALT & CARAMEL
Vi varnar dig – det är nästan omöjligt att motstå denna vinnande kombination av salt karamell och söt lakrits. D – SALT & CARAMEL är en söt lakrits täckt av karamelliserad dulcechoklad, med krispiga flingor av havssalt. Det är omöjligt att bara ta en.
The trigger button is hidden. Click here to open popup.