Vill du ta en snabb resa till Vietnam och tillbaka igen? Då ska du göra det här receptet! Fyllt med härlig kondenserad mjölk, ett intensivt kaffe som är en storfavorit och toppat med utsökt lakritssås. Du kommer vilja ha mer än en av denna enkla men läckra dryck inspirerad av vietnamesisk kaffekultur.
Ingredienser:
- 1 x Vertuo Intenso (230 ml) eller 2 x Original Stockholm Lungo (110 ml)
- 2 tsk kondenserad mjölk
- 100 ml komjölk med 1,5 % fett eller barista havredryck
- ½ tsk lakridspulver
- 15–20 ml tjock lakritssås
Material:
Nespresso Aeroccino 3 eller 4
Nespresso Vertuo Mug (390 ml kapacitet)
1 tandpetare
Tillagning:
1. Tillsätt den kondenserade mjölken i botten av muggen.
2. Häll mjölken eller havredrycken i Aeroccino 3 eller 4, häll i lakridspulvret och skumma på högsta inställningen.
3. Brygg kaffet ovanpå den kondenserade mjölken.
4. När mjölken är färdigskummad, häll försiktigt i koppen och skeda ut det sista mjölkskummet så att det ligger ovanpå kaffedrycken.
5. Avsluta med ett vackert mönster med lakritssås. Häll vertikala linjer över toppen av kaffet och dra sedan tandpetaren horisontellt genom såsen för att skapa ett fint mönster.
6. Servera och njut!
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: FÅ 40 % RABATT PÅ EN VERTUO POP KAFFEMASKIN OCH FÅ EN GÅVA FRÅN LAKRIDS BY BÜLOW.*
Exklusivt för LAKRIDS BY BÜLOW-kunder, när du signar upp som ny Nespresso-medlem.
ANVÄND KAMPANJKODEN:
LBBPOP



